На грандиозно откриване  събра любителите на моторните страсти, за да

...
На грандиозно откриване  събра любителите на моторните страсти, за да
Коментари Харесай

20 модела на Moto-Pfohe ще обикалят страната по повод 30-годишния юбилей

На грандиозно разкриване  събра феновете на моторните пристрастености, с цел да показа за първи път в Източна Европа 4 нови автомобила с общо над 1 400 конски сили. Феновете на „ Американските мускули “ видяха под един покрив новите Ford Puma ST, Ford Explorer, Ford Mustang Mach 1 и Ford Mustang Mach-E GT.



Ford Puma ST идва в гръмък електриково-зелен цвят, 200 конски сили моторна мощ, 575 вата музикална мощ и 1000% адреналин.

Ford Explorer  е с впечатляващите 457 конски сили и близо 1 000 вата музикална мощ, които се усещат и усещат по напълно друг метод. А графитено-синия му цвят издава изтънченост и класа.

Ford Mustang Mach 1 е кола за ценители, предизвикателство към бързата мисъл и реакцията на спортния дух, на самоконтрола и безконечния блян да покоряваме. Mach 1 е последният и най-нов от своя тип. С горделивост носи името Mustang – най-сниманият автомобил в киното. Впечатлява със запаметяващ се блестящо жълт или изчистено бял цвят.



Ford Mustang Mach-E GT е напълно електромобил в типичен червен цвят и впечатляващи характерности. Много хора още считат, че електрическите коли са бъдещето, само че те в действителност са сегашното. Този автомобил е същински Mustang с опция за пробег до 610 километра без зареждане. Ускорява до 100 км. единствено за 3.8 секунди. За 10 минути може да зареди задоволително за пробег от 60 километра, а цената му е под 100 000 лв..

Пред камерата на шефът на Мото-Пфое Груп - Масухиро Ояма описа за идните проекти и цели на компанията.



- Мото-Пфое е компания с 30-годишна история и водещи позиции на пазара за коли. Каква е равносметката досега и какви са бъдещите ви проекти и цели?

Ние сме единствената компания в автомобилния бранш в България във връзка с функционалност и обслужване, която способства за развиването на пазара, само че също по този начин подкрепя и бизнеса на клиентите ни в бранш подвижност.

- Четирите нови модела коли също ще се включат в обиколка на страната, разкажете ни повече за.

Този петък започваме обиколка на България. Стартираме от София, от площад „ Александър I Батенберг “. Шоуто ще продължи няколко месеца, в които ще посетим 14 града и ще покажем 20 автомобила.

Тези коли не са просто усъвършенствани модели, те са оборудвани с функционалности, които ги вършат щадящи за околната среда. Това е специфичното за тях, което желаеме да представим.



- Показвате първия си електрически модел от ново потомство – Ford Mustang Mach-E GT. Има ли към този момент интерес за електрически коли в България и по какъв начин ги таргетирате?

Всъщност преди всичко за нас е значимо да създадем по този начин, че електрическите коли да бъдат употребявани при всевъзможни случаи на нужда. И се надяваме да има търсене.

Може би е нужно освен ние като компания, само че и останалите в този бранш, да дадем време на обществото да свикне с електрическите коли. Ние желаеме да бъдем пионери в основаването на природосъобразни коли в автомобилния бранш в България и това е нашата бъдеща цел.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР